Sangaftener
VI MØDES ÉN TIRSDAG, ÉN GANG OM MÅNEDEN I ET PRIVAT HJEM OG SYNGER SAMMEN. VI STARTER AFTNERNE MED EN LILLE INDLEDNING/ANDAGT, OG SYNGER DEREFTER ALLE DE SANGE/SALMER SOM FOLK FORESLÅR. VI SYNGER FRA BL.A. HØJSKOLESANGBOGEN OG SALMEBOGEN, OG VORES REPERTOIRE ER MEGET BREDT, SÅ DER ER NOGET FOR ENHVER SMAG. AFTNERNE KRYDRES OGSÅ MED VITTIGHEDER OG DIGTE. DER ER OGSÅ GOD TID TIL SNAK OG HYGGE, ISÆR OMKRING KAFFEBORDET. SÅ HAR DU NU FÅET LYST TIL AT VÆRE MED,SÅ ER DU ALTID VELKOMMEN! Kontakt Bente Christensen - 42322727 - hvis du har lyst til at være med.
Sangaftener