Integrationscafé
Undervisning og hjælp til breve og papirer.
Udfordringerne til os som menighed ændres hele tiden. I øjeblikket tror vi, at der er et behov for en café, - et værested for mennesker, der trænger til nogle at være sammen med. Mulighederne, som vi ser lige nu, er et sted, hvor man kan spille bordtennis, drikke en kop kaffe, have nogle at tale med, få hjælp til lektier eller til at forstå offentlige skrivelser. Sidstnævnte behov eksisterer nok særligt blandt de mange fra andre lande, som nu kommer i vores kirke, men alle er velkomne i onsdagscaféen, der forhåbentlig også bliver en god mulighed for at stifte venskaber på tværs af kulturer, uden at man behøver forpligte sig til at være kontaktfamilie. Hvis man har lyst til, på skift, at være med til at lukke op og sætter kaffemaskinen i gang, kan man kontakte Solveig Ørvad (se under Kontakt os) Cafen er åben søndage fra kl. 10-12 (eller længere ved aktuelt behov.) - dog ikke i sommerferien! Alle er velkomne, uanset om man har brug for hjælp, eller bare vil hygge! Datoer for særlige arrangementer vil fremgå af opslag i kirken.
Integrationscafé