Årsberetning

Sæby Gospel Choir

Holder øvelse om onsdagen kl. 19.00. Koret holder koncerter og Gospelgudstjenester rundt omkring i Vendsyssel.

Spejderne

Mødes hver mandag kl. 18.30. Fra efterårsferien og frem til påske foregår møderne i kirken, resten af året i ”Knasten”.

Gudstjenester:

Se “Program”

Sangaftener

Finder sted ca. en gang om måneden i private hjem. Her begynder vi med en andagt, og bagefter er der frit slag med hensyn til hvad vi skal synge. Både salmebogen, højskolesangbogen, sangblade og gamle sanghæfter kommer i brug. Og ved kaffen går snakken livligt.

IntegrationsCafé

et værested for mennesker, der trænger til nogle at være sammen med. Vi mødes hver søndag kl.10.00 i Baptistkirken

BørneCafe

Vi hygger, leger, får lidt at spise og der er også. Starter d. 24. august og er fra kl. 14.00 til 17:30

Fællesspisning

Kom og vær sammen med andre til spisning, hver torsdag kl. 17:30. Starter d. 24. august. Tilmelding ikke nødvendig.

Onsdagscafé - åben kirke.

Onsdage fra kl. 9.00. Der er kaffe på kanden og morgenbrød.

Sæby Gospel Choir

Spejderne

Gudstjenester:

Se “Program”

Sangaftener

IntegrationsCafé

BørneCafe

Fællesspisning

Onsdagscafé - åben kirke.

Onsdage fra kl. 9.00. Der er kaffe på kanden og morgenbrød.